Izjava o varovanju zasebnosti
Spletna stran je, za namen te izjave, pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.drhorvat.si (v nadaljevanju: spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v spletno stran, je Ambulanta splošne medicine, Andrej Horvat, dr. med.

Ko brskate po Spletni strani, brskate anonimno.
Sledenje uporabe spletne strani s strani anonimnih uporabnikov je namenjeno izključno analizi uporabe spletne strani in ne omogoča vpogleda v osebne podatke posameznega uporabnika.

Kakršnikoli podatki, ki jih Ambulanta splošne medicine, Andrej Horvat, dr. med. pridobi od oseb, prijavljenih v katero od storitev spletne strani, so namenjeni izključno za rabo Ambulanta splošne medicine, Andrej Horvat, dr. med. ter dejavnosti, ki jo izvaja. Ambulanta splošne medicine, Andrej Horvat, dr. med. pridobljene osebne podatke varuje, obdeluje in uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).

Vaš spletni brskalnik namesti na vaš računalnik t.i. piškotke (majhen niz znakov), ki omogočajo shranjevanje posameznih podatkov. Ti podatki med drugim omogočajo hitrejšo in učinkovitejšo uporabo spletne strani. Ti podatki ne zajemajo osebnih podatkov posameznega uporabnika. Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku lahko piškotke onemogočite, vendar na ta način morda ne boste mogli uporabljati posameznih storitev spletne strani.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi s to izjavo ali z varovanjem vaših osebnih podatkov na spletni strani, pošljite na elektronski naslov: info@drhorvat.si